over Sarah aan de Kook

Deze blog is volledig in beheer van mij. Sarah. Sinds drie jaar publiceer ik mijn recepten op deze blog. Mijn inspiratie komt voort uit familierecepten, reizen, het lezen in kookboeken en mijn eigen ervaringen in de keuken. Elk recept dat verschijnt op mijn blog zijn eigen ontwikkelde recepten, zelf gekookt, zelf getest, zelf gefotografeerd en zelf geschreven. 
De meeste recepten die voorbij komen hebben een Franse of Italiaanse achtergrond en soms uit andere Mediterranen streken. 
Er zullen nooit recepten op mijn blog verschijnen die moeilijk zijn of waarvoor je dure en ingewikkelde keukenapparatuur nodig hebt. Het enige elektrische apparaat dat je erg vaak tegen komt in mijn recepten is de staafmixer. (mijn derde arm ;) 
Ik ga geen stempel op mijn blog drukken door de term 'clean cooking' te gebruiken maar elk gerecht is gemaakt met een kleine selectie van pure, biologische, verse en gezonde ingrediënten. 
Beginnende thuiskoks, gezonde eters, vegetariërs, liefhebbers van pure ingrediënten, sporters, Bourgondiërs, levensgenieters! wees welkom op mijn blog!

2 opmerkingen: