woensdag 26 juni 2019

Guess who's back, back again!

foto: Dagmar Lap

Shoutout naar alle trouwe lezers! Op allerlei manieren hebben jullie mij laten weten dat er nog steeds sarahaandekook recepten worden gebruikt. 


Eind 2015 publiceerde ik mijn laatste artikel. In die periode veranderde er veel en ondanks dat ik niet stopte met koken is het niet meer gekomen van schrijven en fotograferen.
Mijn website bleef bestaan, Niet te geloven dat het een database is met bijna 300 recepten! 


In mijn huidige werksituatie staat lekker koken centraal, er wordt een hoop vastgelegd en geschreven, dus een natuurlijk gevolg: nieuwe recepten op sarahaandekook.nl. Niet wekelijks zoals vroeger, niet met uitgebreid gekeuvel erbij, maar zo af en toe een update. Een hoop kookinspiratie deel ik op Instagram. Ben je nieuwsgierig? neem dan eens een kijkje op mijn andere website

Tot SNEL! XXX


1 opmerking: