zaterdag 1 november 2014

review Fair Trade Giftbox, met kortingsactie!


Een leuke mail of ik een Fair Trade giftbox wilde reviewen! Daar zei ik natuurlijk volmondig ja tegen. Ik heb meerdere favoriete producten met het Fair Trade keurmerk (hallo Tony Chocolonely ;) verder weet ik dat je door het kopen van Fair Trade en Max Havelaar producten de herkomst goed is. Geen slechte arbeidsomstandigheden voor de lokale boeren en een eerlijk salaris voor de werknemers in ontwikkelingslanden. Een product van goede kwaliteit wat je zonder schuldgevoelens of vraagtekens kunt aanschaffen.Een paar dagen later komt de postbode mij verrassen met een Fair 
Trade Giftbox ‘Favourites’.
Bij het openen van de doos word ik al blij. Er is geen plakband gebruikt, en deze doos kan helemaal bij het oud-papier, fijn! Maar nog leuker is de inhoud! Het eerste wat ik zie is mijn favoriete thee! Yess! Clipper Lemon & Ginger. Er zitten twee soorten Tony’s Chocolonely repen in, de puur sinaasappel-rozemarijn heb ik nog niet kunnen proeven, terwijl chocola en sinas mijn favo combi is! Verder zitten er twee soorten koekjes in, vruchtensap, en zoutjes met pinda en spicy peppercorn. Tot slot een zak gemalen koffie, dit kon natuurlijk niet ontbreken in een echte Fair Trade giftbox.


Terwijl ik de koffie zet met de percolator en alvast 1 van de koekjes probeer (paranoot en dadel cookies, lekker!) open ik de site fairtradegiftbox.nl, hier kun je alles lezen over Max Havelaar, Fair Trade en wat Fair Trade betekent voor de boeren in AziĆ«, Afrika en Zuid- Amerika. 


Deze giftboxen zijn een leuke manier om zelf of een ander kennis te laten maken met Fair Trade producten. Je kunt kiezen uit drie verschillende boxen giftbox Goedemorgen! Giftbox Borreltijd! En Giftbox Favorites! Ik vind dit echt een heel leuk cadeau om te krijgen, ik denk elke foodie, bewuste lever en gepassioneerde eter blij mee.Op de website kun je kiezen uit drie verschillende giftboxen.

‘De Goedemorgen’ ‘borreltijd’ en de ‘favourites’ v.a. € 24,95.

Met de code FairtradeSarah ontvang je nu 10% korting op je aankoop! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten