dinsdag 28 oktober 2014

review 'Smult magazine' met winactie!


De website smulweb heeft een make over ondergaan. Vroeger was deze receptenwebsite degelijk en functioneel, nu is het een prachtige, vrolijke website geworden met mooie foto’s, recepten, winacties en zelfs een webshop.
Hier kon een mooi, glossy magazine niet uitblijven, en daar is Smult!
Het tijdschrift smult kost maar 4,95 en is een fijn, overzichtelijk blad met vooral recepten, maar ook interessante interviews, en andere leuke artikelen. Alles gerelateerd aan; koken.


Het herfstnummer van Smult staat vol met heerlijke herfst-recepten. Paddenstoelen, pompoen, stoofpotjes, hartige pasta’s, het komt allemaal voorbij. De recepten zijn simpel en overzichtelijk uitgelegd. De meeste recepten zijn makkelijk, maar her en der ligt het niveau ook wat hoger, fijn, want tijdens lange regenachtige dagen willen we onszelf weleens uitdagen in de keuken toch?


winnen! 

Dit nummer van Smult met meer dan 65 recepten, foodie leesvoer en prachtige foto’s kan van jou zijn! Ik mag namelijk drie nummers van Smult weggeven.
Like Sarah aan de Kook op facebook, volg mij op twitter en schrijf hier, of via een ander social media kanaal dat je mee wil doen.
vrijdag a.s. maak ik de winnaars bekend. 


Een abonnement op Smult kun je hier aanschaffen, 4 x per jaar valt er dan een seizoensnummer van dit blad op je mat.4 opmerkingen:

 1. Leuk, weer een nieuw kookblad! Het ziet er in ieder geval al super mooi uit. Die wil ik wel winnen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb geen twitter, maar heb je Facebook geliked, en ik doe graag mee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk!! Ziet er goed uit! Volg je mij ook? Zou ik leuk vinden!
  Groetjes,
  Yvette

  BeantwoordenVerwijderen