dinsdag 22 april 2014

nieuwe Mr. Jones thee bij POLS POTTENAfgelopen zaterdag 12 april introduceerde Mr.Jones hun nieuwe exclusieve thee bij Pols Potten. Ik drink al jaren mr.Jones thee. Hun ‘Nice Nancy’ is mijn favoriet en ik ben fan van hun prachtige verpakkingen!
Mr. Jones heeft 6 nieuwe losse theeën toegevoegd aan hun assortiment waarvan de blaadjes in tact zijn.

Wat mij als eerste opvalt zijn de prachtige verpakkingen en de namen! De thee afkomstig uit China, India, Taiwan en Japan hebben namen als Jasmine Pearls, Milky Ooling, Silver Needles (alle drie afkomstig uit China). Kukicha uit Japen, 1st Flush uit India en Ding Dong Olong uit Taiwan.

De theesoorten zijn ‘limided edition’ puur omdat er jaarlijks geen grote partijen van deze theesoorten beschikbaar zijn.
Terwijl we alle zes de soorten proefden kregen we van David Holscher van Mr. Jones uitgebreide toelichting over de herkomst en de vervaardiging van de thee. Je kunt de thee meerdere keren opgieten! Dit betekend dat je de thee kunt hergebruiken tot ongeveer drie kopjes.


Mijn favoriete smaak is de Chinese Milky Oolong en de Indiase 1st Flush. Elke smaak was op zijn eigen manier bijzonder, niet te vergelijken met standaard theezakjes of smaken van de supermarkt.

De limited edition theeën worden verpakt in prachtige pouches. Ze zijn te koop bij POLS POTTEN en op de website van Mr. Jones.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten