Ik eet
zonder enige moeite deze smaakexplosie als ontbijt. Maar ook als lunch is deze
omelet heerlijk. Ik gebruikte kruiden uit mijn eigen tuin! Ik kan iedereen
aanraden om een grote bak aan te schaffen en daar je favoriete kruiden in te
zaaien of planten, het is enorm makkelijk en je kruiden woekeren met gemak alle
kanten op.
Ingrediƫnten voor 2 personen
4 eieren
2 eetlepels creme fraiche
zout en peper
1 flinke hand gemixte kruidenblaadjes (peterselie, koriander,
oregano, tijm, munt, gewoon wat je zelf lekker vind)
8 plakjes dunne chorizo
Kluts de
eieren met de creme fraiche tot een egale luchtige massa.
Bak eerst
in de koekenpan de chorizo knapperig, neem uit de pan en laat uitlekken op
keukenpapier. Schenk nu het eimengsel in dezelfde koekenpan en laat de omelet
gaar worden op laag vuur, met het deksel op de pan. (Dit gaat snel!)
Laat de
omelet op een bord glijden. Maal er peper en een klein beetje zout over (de
chorizo is al erg zout).
Verdeel er
de chorizo en verse kruiden over en serveer direct!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten