vrijdag 25 april 2014

Jamie Magazine Foodbox


Vorige week ontving ik hele spannende foodpost! De postbezorger kwam met een grote, zware doos aan de deur en ik dacht: HA! De Jamie Foodbox! De Jamie foodbox is een doos vol lekkernijen speciaal geselecteerd door Jamie Magazine. Je kunt deze doos voor een speciale aanbiedingsprijs bestellen. Op de site kun je zien welke producten er allemaal in de nieuwe foodbox zitten, zo kun je de box bestellen als er bijvoorbeeld een aantal van je favoriete producten inzitten, of producten waar je graag voor een leuke aanbiedingsprijs kennis mee wil maken.

In de foodbox die ik ontving zaten twee soorten Alphro producten, heerlijke ontbijtgranen, currykruiden van Jonnie Boer, 2 soorten water, een Brita waterkaraf, piri piri saus, crandberry compote, ketchup, een potje Caviamare (zeewierballetjes) een vrijkaartje voor de film, een spatel en cadeaukaart van Hello Fresh en twee soorten thee.

Verder zat het Jamie’s recepten jaarboek er in, met een mooie beschermmap, een dvd met afleveringen van Jamie in 30 minuten,  en een katoenen tote bag! Wow dat was echt heerlijk om allemaal uit te pakken. De volgende producten vielen mij meteen op:

De Country ketchup van Stonewall Kitchen. Ik ben echt dol op ketchup. Heel erg leuk om zelf te maken, maar natuurlijk heb ik ook vaak gewoon een pot ketchup uit de winkel in mijn keukenkastje staan.
Deze ketchup kende ik nog niet. Het is een wat grove ketchup en heerlijk pittig! Voor mij is een beetje scherpte in ketchup een must. Deze houden we er in.


Wie mijn blog volgt weet: ik hou van curry. Soms ga ik uitgebreid een currypasta klaarmaken, soms maak ik een hele basic curry en gebruik specerijen om deze zijn aroma te geven. De Curry madras kruiden van Jonnie Boer heb ik nog niet gebruikt maar ruikt heerlijk! Binnenkort uitproberen in mijn vegetarische paprikacurry.


Ook met de Flemm Liquid Fire (de piri piri olie) ben ik blij! Deze olie geeft een subtiele smaak aan je gerecht, en vervolgens een pittige tinteling die blijft hangen in je mond. Perfect voor kip met piri piri, maar ook in vegetarische gerechten.


De Caviamare zeewierballetjes heb ik tijdens Pasen meteen gebruikt op mijn oeuf cocotte. Heerlijk! Lijkt op kaviaar!Zo kan ik nog wel even doorgaan. De foodbox is een aanrader, nogmaals het is erg leuk om via deze weg nieuwe producten uit te proberen, maar het is vooral een heerlijk cadeau voor jezelf. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten