vrijdag 3 januari 2014

5 x koken met een klein budget


Sinterklaas, kerst, oud en nieuw, alle drukte is achter de rug. Wat er achterblijft is een lege bankrekening een volle maag en een koelkast vol restjes. Ik ga in de januarimaand niet detoxen, vasten of sapkuren. Wel maak ik graag mijn vriezer en voorraadkast leeg. Hiermee kun je ontzettend veel geld besparen. Tussendoor kook ik gewoon lekkere recepten en let ik op mijn uitgaven. Hier mijn 5 favoriete low-budget recepten!
Het meest bezochte recept van mijn blog. Een recept dat ik al eet zolang ik mij kan herinneren. Heerlijk en ook spotgoedkoop.

Eerlijk en heerlijk comfortfood. Het liefste maak ik een grote schaal en eet ik er twee dagen van
 
Deze linzenschotel is een toevalsrecept en tegenwoordig heb ik altijd een chorizo in de koelkast voor het geval dat.

Deze pittige noodles met verukkelijke dressing en omelet is mijn favoriete ‘empty the fridge’ recept.

    Broodje merguez 
Kruidige merguezworstjes met een broodje uit de oven, beetje knoflookyoghurt en klaar!

Wat zijn jou low-budget tips? 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten