dinsdag 3 december 2013

winnen! borrelhapjeskalender (gesloten)Het is alweer een paar jaar geleden dat de Soepkalender verscheen. Een prachtig dikke kalender met 365 (!) soeprecepten!
Erop volgde de Toet en taart kalender en sinds kort is de Borrelhapjeskalender uit.
Uitgegeven door uitgeverij Snor en gemaakt door Kamer 465.
 Het concept is zo leuk, alle recepten zijn ingestuurd door vrienden, familie en kalenderfans.
Dit is de eerste keer dat ik ook in de kalender sta! Op 26 augustus #trots!

 Elk recept is gesierd met een illustratie, collage of foto. Alleen al tijdens het doorbladeren krijg je inspiratie voor een mooi aangeklede hapjestafel!
Het leuke aan de borrelhapjeskalender is dat hapjes natuurlijk enorm uiteenlopend zijn. Van een blokje kaas op een prikkertje tot gevulde paddenstoelen tot chique paprikarolletjes ‘pimientos Rellenos’ (23 januari)
 Je krijgt het gevoel dat elke familie zijn eigen signatuur ‘borrelhap’ heeft. Zo’n jaarlijks terugkerende lekkernij op de verjaardag. En misschien ìs dit ook gewoon zo, denkende aan de ansjoviseieren van mijn vader en de gevulde stengels bleekselderij van mijn tante ;) Ik mag met dank aan uitgeverij Snor een borrelhapjeskalender weggeven!
Schrijf een reactie onder dit bericht of reageer via facebook of twitter.
De winnaar maak ik 5 december bekend!


 Heb je niet gewonnen of geen geduld? De borrelhapjeskalender kun je direct hier bestellen. 

3 opmerkingen:

 1. Wat een leuke blog heb je! Ik zou de kalender graag winnen. Ik heb al 2 ingelijste posters in mijn kamer, 1 van keukenkruiden en 1 van bakkende kinderen, dus dit zou er zo leuk bij zijn!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh super! De borrelhapjeskalender was al in mijn interesse gekomen toen ik hem laatst ergens op het internet zag staan, dus het is heel leuk om nu hier te zien dat jij hem mag weggeven. Ik zou het hartstikke leuk vinden om te winnen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mag ik nog meedoen? Zilverblauw had het op haar blog ook al over deze kalenders.... Ze lijken me heerlijk, vol met recepten, want het is iedere week weer een uitdaging met het weekmenu en kritische peuter...
  Groetjes, Danielle

  BeantwoordenVerwijderen