zaterdag 7 december 2013

Home Made Menu BoekreviewIk ben al heel lang fan van Yvette van Boven. Haar recepten zijn down to earth, puur en lekker. Een grote inspiratie voor mij. Het dikke Home Made boek ligt standaard in mijn keuken. En de opvolgers Home Made Zomer en Home Made Winter zijn niet uit mijn kookboekencollectie weg te denken. Vorig jaar verscheen er een prachtig pocketsize boekje Home Made Mini. Ik viste achter het net! Dit boekje was in no time overal uitverkocht en niet meer te bestellen.

Tot mijn vreugde zag ik dat er dit jaar een tweede pocketboekje van Yvette van Boven zou verschijnen. Home Made Menu. Ik stond vooraan een heb mijn exemplaar kunnen bemachtigen. Het boekje kost slechts € 7,95 en is een aanwinst als je graag kookt voor je vrienden. Het bevat namelijk menu’s in een hoop soorten en maten, denk aan een brunch, een buffet, een vegetarisch menu, een diner voor je schoonouders ;) en nog veel meer.


Zoals we van de Home Made serie gewend zijn is het boek ge├»llustreerd met heerlijke tekeningen en foto’s. De teksten in het boek zijn vlot geschreven en bevatten hier en daar een dosis humor.


Dit ideale kerstcadeautje ligt nu nog in de winkel en wees dus snel om deze aan te schaffen (en eentje voor jezelf natuurlijk). Het boekje is o.a hier te bestellen.

1 opmerking: