woensdag 20 november 2013

5x vega

Hoewel er op mijn blog met enige regelmaat vleesrecepten verschijnen eet ik heel erg vaak vegetarisch. Ik koop alleen biologisch vlees van goede kwaliteit. Dit is misschien wat duurder maar lekkerder, prima als je maar één keer per week vlees eet. Want verder zijn er talloze heerlijke vegetarische recepten voor zowel lunch als diner te bedenken! Hieronder een selectie van mijn favoriete vegetarische recepten. Pasta kan ik elke dag wel eten, maar ik beperk mezelf netjes tot één keer per week. Deze vegetarische versie zet ik zonder twijfel een vleeseter voor.Ik hou van dit recept. Mijn 'signature dish' :)


Tomatensalade met rauwe biet, feta en munt
Misschien een erg zomers plaatje voor deze tijd van het jaar! Wat mij betreft kan dit schilderachtige bordje altijd. Deze curry heeft een lange tijd met recht op 1 gestaan in het lijstje met bestbezochte recepten!
  

Een recept naar mijn hart. Heel makkelijk, kleurrijk en ook koud erg lekker. 


Wat is jullie favoriete vegetarische recept? 

3 opmerkingen:

  1. Wat ziet het er allemaal heerlijk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jerry-van-dewhisky-enzo27 november 2013 om 19:25

    Mijn favoriete vega-hapje is linzen met zongedroogde tomaten. Bleekselderij kort bakken, geblancheerde linzen erbij, flink zouten. Op het laatst zongedroogde tomaat en olie van de tomaat erbij. Supermakkelijk.

    BeantwoordenVerwijderen