donderdag 27 juni 2013

#bruschettaweek geitenkaas en rauwe biet



ingrediënten:

1 klein kopje olijfolie
2 tenen knoflook fijngehakt
1 (oud) stokbrood of ciabattabrood
1 rauwe biet geschild en in flinterdunne plakjes
2 plakken zachte geitenkaas
2 handjes walnoten zonder dop
een bosje peterselie

Verwarm de ovengrill voor op 180 graden.
Knijp de teentjes knoflook fijn en roer door de olijfolie.
Schenk de olie met knoflook op een bord.
Duw de plakken brood met beide zijdes in de knoflookolie en bestrooi ze met zout en peper.
Bak ze onder de gril goudbruin aan beide kanten.
Leg op elke bruschetta een paar plakjes rauwe biet, verbrokkel er de geitenkaas over en leg er een walnoot op.
Garneer met wat peterselie.



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen