Dit gerecht kost qua
voorbereiding een minuut of vijf en de bereiding ongeveer twintig minuten.
Vervolgens zet je een heerlijk visgerecht op tafel dat er uitziet alsof je in
een restaurant zit!
Ingrediënten
voor twee personen:
2 mooie stevige
visfilets (ik gebruikte victoriabaars)
4 eetlepels bloem
een stuk of 8
cherrytomaatjes in plakjes
1 handje
basilicumblaadjes fijngehakt
geraspte Parmezaanse
kaas
olie om in te bakken
zout en peper
olijfolie extra
vierge voor de garnering
Verhit olie in een koekenpan op hoog vuur. Bak de vis aan
één kant goudbruin en keer om. Laat het gas hoog staan terwijl je snel de
tomaten verdeeld over de vis. Vervolgens bestrooi je ze met de basilicum en tot
slot de Parmezaanse kaas. Verplaats de koekenpan naar de kleinste gaspit en zet
deze op de laagste stand. Dek de koekenpan af met een spatdeksel en laat tien
minuten garen. Schep de filets voorzichtig op de borden. Serveer met wat
druppels olijfolie en versgemalen zwarte peper.
Dit gerecht is heerlijk met rijst of gebakken krieltjes.
Serveer er een knapperige groene salade bij.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten